Pludselig larm i hovedet

Hvordan håndteres akut tinnitus?

Øresusen bemærkes næsten ikke i løbet af dagen. Men så snart der er ro i førerhuset, gør det sig bemærket. Det starter som hvislelyde, piben, støjen eller brummen og kan udvikle sig med tiden.

› Læs mere

Godt rustet

MAN ProfiDrive® uddanner chauffører til sikkert at håndtere tankvogne og gaffeltrucks

Ekstrakvalifikationer giver erhvervschauffører bedre muligheder på arbejdsmarkedet. Samtidigt tjener de også til sikker håndtering af køretøjerne.

› Læs mere

Erhvervschauffører i dag

Her er ægte professionelle i gang

Uden dem fungerer intet, men en erhvervsgruppe undervurderes sjældent så meget, som erhvervschauffører gør. Billedet af en, der blot skal styre, er for længst forældet. Lastbilchauffører yder et vigtigt bidrag til, at det moderne økonomiske system fungerer. Det handler ikke længere kun om at bringe varer fra A til B. Chauffører har i dag brug for en række ekstrakvalifikationer, så alt kører på skinner.

› Læs mere

Fuld fart fremad!

I april har en af de største tungtransporter inden for trafikpolitiets arbejdsområde i München fundet sted.

I april har en af de største tungtransporter inden for trafikpolitiets arbejdsområde i München fundet sted. MS Utting, det nye flagskib i den bayerske flåde, tages i brug til sommer på Ammersee.

› Læs mere

Højere, hurtigere, længere…

Virksomheden Toni Maurer GmbH und Co. KG bygger køretøjer til særlige indsatsområder

Toni Maurer senior har repareret utallige køretøjer, inden han fik ideen til selv at ombygge lastbiler. Der er tale om alt andet end traditionelle lastbiler. Der er tværtimod tale om højtspecialiserede køretøjer til nicheindsatser.

› Læs mere

Samarbejdet med Saurer

En milepæl i MAN’s historie

MAN og den schweiziske lastbilproducent Saurer har en helt unik fælles historie. Den begynder den 21. juni 1915. På denne dag blev virksomheden ”Lastwagenwerke M.A.N.-Saurer”, eller blot LWW, registreret i virksomhedsregisteret i Nürnberg. Det var starten på en vaskeægte succeshistorie.

› Læs mere

AGRITECHNICA 2017

Memory of days gone by: The MAN TGS 18500 4x4 BL agricultural truck

A variety of transport tasks are arising in agricultural business and for contracted hauliers. Trucks are gaining ground in the transport chain between farm, field and warehouse.

› Læs mere

Hold dig i bevægelse

Aktive pauser er godt for helbredet

Hvis man ikke bevæger sig nok, er man i risikozonen for overvægt og hjerte-kar-sygdomme samt rygproblemer, slidgigt, hovedpine og problemer med fordøjelsessystemet. Det lyder meget forenklet, men det er i det store og hele en meget rammende beskrivelse af de symptomer, som manglende bevægelse kan forårsage.

› Læs mere

Fra førerhuset til crosstraineren

Truckere sætter sig i bevægelse

Arbejdstid er lig med siddetid. Sådan ser arbejdsdagen ud for rigtig mange chauffører. Og ganske rigtigt så tilbringer langturschauffører da også de fleste af døgnets timer siddende. Det er de færreste, der har lejlighed til at kompensere for den ekstremt monotone arbejdsstilling. Men det skal der gøres noget ved. Med projekter såsom fitnessanlæg til chauffører, der er placeret strategisk omkring tankstationer og rastepladser.

› Læs mere

Heavy boys

Timber transport training with MAN ProfiDrive®

The transport of short-trunk timber is known as a particularly demanding sector in the truck-driving industry. MAN ProfiDrive® now offers special training for this particular line of business. And as the pilot training showed, even die-hard timber drivers can still learn a lot – much to the thrill of those participating.

› Læs mere