In er dem, der er med

En gang Truck-Grand-Prix, altid Truck-Grand-Prix

Medlemmerne af MAN Trucker’s World præsenterer sig: I 1983 var Norbert Krämer fra Rheinland-Pfalz for første på besøg hos Truck-Grand-Prix i Eifel og var begejstret for den særlige atmosfære fra første øjeblik.

› Læs mere

MAN med tre live

En MAN-liebhaver og hans veteran-lastbil

Mange chauffører fortryder at de ikke har reddet en af deres gamle lastbiler. Franz Bockheim gjorde det på den rigtige måde: Han forblev tro overfor sin MAN 15.230, som han købte da den var ny i 1966, og har brugt meget tid og kræfter på at sætte den i stand.

› Læs mere

Manden til det tunge

Sværtransport hos Bohnet GmbH

Sværtransporter skal planlægges ordentligt. Hos Bohnet GmbH er det Kevin Knaub der klarer dette. Han sørger ikke bare for omhyggelig planlægning af ruterne, men sidder også selv bag rattet, når de natlige ture finder sted.

› Læs mere

Den stille revolution

MAN introducerer sin eTruck 

Det er en ubeskrivelig fornemmelse, når startskuddet lyder for en ny udvikling! Teamet omkring ingeniørerne Sturm og Wiebicke følte sikkert noget lignende, da de introducerede den første MAN-lastbil med en dieselmotor i 1924. De havde klaret at udskifte den påbyggede motors kompressor med en direkte indsprøjtning under motorhjelmen.

› Læs mere

Den røde redder

Hjælp når det sner og fryser

Bjergning i sne og is? Kent Jonsson fra den svenske bjergningsvirksomhed Årebärgar’n ved ikke nogen bedre løsning end hans ildrøde MAN TGM.

› Læs mere

Julen står for døren

Er alt klart til juledagene?

Så er der kun én dag tilbage. Nu gælder det om at få pakket de sidste gaver ind, hente juletræspyntet frem fra kælderen, gøre de sidste forberedelser til julemenuen… Vi ønsker jer og jeres kære en rigtig glædelig jul!

› Læs mere

Vores JuleMAN kommer overalt

Og ønsker allerede glædelig jul

Julen står for døren, og vores juleMAN har hænderne fulde, så alle gaver kommer frem i rette tid. På sin tur gennem de mange lande sender han allerede nu venlige julehilsner.

› Læs mere