Lodtrækning om VR-briller

Vær med, og se i 3D

Vil du opleve de nye kabiner i MAN TG-køretøjer eksklusivt og interaktivt? Med lidt held kan du selv få syn for sagen. Her hjælper et par af vores VR-briller, som vi sender til de hurtigste indsendere.

› Læs mere

Sikret og godt spændt fast

Turen begynder ikke, før godset er sikret efter alle kunstens regler.

Lastsikring er en af de opgaver, som chaufføren ikke kommer uden om, før han og lastbilen kan begynde turen. Det er en opgave, der stiller store krav til chaufføren. Udvalget af hjælpemidler er stort, f.eks. spænderemme, og det er meningen, at de skal gøre arbejdet lidt lettere.

› Læs mere

Fra arkivet

Et køretøjsprogram til enhver anvendelse

Fra starten af har MAN arbejdet målrettet med at udvide sin branchekompetence: Det fremgår også af de tidlige lastbiler til byerhvervene. De var, afhængigt af årstiden, tilpasset til helst at kunne dække mange opgaver ”samtidigt”. 

› Læs mere

Skræddersyet til særopgaver

MAN Truck Modification Center virkeliggør kundeønsker

Specielle krav kræver specielle løsninger. Hvad enten der er tale om specielle transportopgaver eller skræddersyede løsninger til opbygning, så realiserer MAN Truck Modification Center løsninger med høj produktions- og produktkvalitet.

› Læs mere

Pludselig larm i hovedet

Hvordan håndteres akut tinnitus?

Øresusen bemærkes næsten ikke i løbet af dagen. Men så snart der er ro i førerhuset, gør det sig bemærket. Det starter som hvislelyde, piben, støjen eller brummen og kan udvikle sig med tiden.

› Læs mere

Godt rustet

MAN ProfiDrive® uddanner chauffører til sikkert at håndtere tankvogne og gaffeltrucks

Ekstrakvalifikationer giver erhvervschauffører bedre muligheder på arbejdsmarkedet. Samtidigt tjener de også til sikker håndtering af køretøjerne.

› Læs mere

Erhvervschauffører i dag

Her er ægte professionelle i gang

Uden dem fungerer intet, men en erhvervsgruppe undervurderes sjældent så meget, som erhvervschauffører gør. Billedet af en, der blot skal styre, er for længst forældet. Lastbilchauffører yder et vigtigt bidrag til, at det moderne økonomiske system fungerer. Det handler ikke længere kun om at bringe varer fra A til B. Chauffører har i dag brug for en række ekstrakvalifikationer, så alt kører på skinner.

› Læs mere

Fuld fart fremad!

I april har en af de største tungtransporter inden for trafikpolitiets arbejdsområde i München fundet sted.

I april har en af de største tungtransporter inden for trafikpolitiets arbejdsområde i München fundet sted. MS Utting, det nye flagskib i den bayerske flåde, tages i brug til sommer på Ammersee.

› Læs mere

Højere, hurtigere, længere…

Virksomheden Toni Maurer GmbH und Co. KG bygger køretøjer til særlige indsatsområder

Toni Maurer senior har repareret utallige køretøjer, inden han fik ideen til selv at ombygge lastbiler. Der er tale om alt andet end traditionelle lastbiler. Der er tværtimod tale om højtspecialiserede køretøjer til nicheindsatser.

› Læs mere