In er dem, der er med

Sammen er vi stærke: Truck-Show til et godt formål

Nogle mennesker har kærlighed for lastbiler fra barnsben. Sådan er det også for Robert, som er indehaver af PERO Lkw-Zubehör og medlem i organisationsteamet for Truck-Show ved Lohfeldener Rüssel.

› Læs mere

Hele 4 MAN TGE´er til Hæstrup VVS 

Hæstrup VVS A/S beskæftiger ca. 30 højt kvalificerede medarbejdere og udfører alle former for VVS-, kloak- og blikkenslagerarbejde med udgangspunkt i deres værksted i Hæstrup lige uden for Hjørring.

› Læs mere

MAN styrker sin position i Storkøbenhavn

Nyscan domicil på Avedøre Holme i København

For kun to måneder siden overraskede MAN forhandler, HE Jørgensen AS, hele den danske lastbilverden, da det blev annonceret, at HE Jørgensen havde overtaget samtlige aktiviteter i Nyscan koncernen, inklusiv seks værkstedsanlæg i Storkøbenhavn og på Sjælland.

› Læs mere

Godt bremset, løve!

Systemerne MAN PriTarder® og Retarder sørger for optimal bremsning

Det kontinuerlige bremsesystem MAN PriTarder® sørger for bedre økonomi og sikkerhed, og er overbevisende på grund af dets høje betjeningskomfort. Her forestiller vi systemets vigtigste komponenter og sammenligner yderligere med Retarderen.

› Læs mere

Fra hestevogn til design-stue

Udvikling af førerhuse hos MAN

Rent teknisk og visuelt har MANs lastbiler fra pionertiden og de moderne lastbiler ikke meget til fælles. Det viser førerhusudviklingens historie, der hos MAN startede med enkle førerhuse af træ og førte frem til nutidens super tekniske cockpits.

› Læs mere

In er dem, der er med

"Andre piger tager sig af deres heste. Jeg er glad for at køre lastbil"

Elena kunne godt forestille sig at gøre hendes hobby til hendes arbejde. Den trediveårige købmand for transport- og logistiktjenester udnytter enhver lejlighed til selv at sætte sig bag rattet i hendes kæreste Matthias’ gravevirksomhed.

› Læs mere

Holdets nye medlem

MAN TGE som eskorte ved sværtransport

„Sværtransport kræver alle deltagernes yderste koncentration og præcision“ siger Christian Felber. Han ved hvad han taler om, da han selv kørte sværtransport i mange år.

› Læs mere

MAN eTGE

Nul-udledning til kunderne

MAN sælger nu en 100 procent elektrisk varevogn. Dette er endnu et skridt i retningen af nul-udledning i storbyområder. Med sin elektriske motor imødegår MAN eTGE efterspørgslen om fremtidig, miljørigtig distribution og godstransport i byområder.

› Læs mere