Holdets nye medlem

MAN TGE som eskorte ved sværtransport

„Sværtransport kræver alle deltagernes yderste koncentration og præcision“ siger Christian Felber. Han ved hvad han taler om, da han selv kørte sværtransport i mange år.

› Læs mere

MAN eTGE

Nul-udledning til kunderne

MAN sælger nu en 100 procent elektrisk varevogn. Dette er endnu et skridt i retningen af nul-udledning i storbyområder. Med sin elektriske motor imødegår MAN eTGE efterspørgslen om fremtidig, miljørigtig distribution og godstransport i byområder.

› Læs mere

Eventyr kan ikke planlægges

Max Hunt og den MAN TGE på en spektakulær tur til Island

Denne gang har vores Max Hunt, alias Hauke Bruhn, været på en spektakulær tur til Island for at møde spændende mennesker og teste den nye MAN TGE i den barske islandske vildmark. Han inviterer dig med på sin rejse.

› Læs mere

Skønhed kommer indefra

Et kig ind i de nye førerhuse på TGX og TGS

Fra 2018 vil MANs lastbilserie have et interiør, der er endnu mere optimeret og førervenligt. Førerhuset er blevet en designerstue.

› Læs mere

En ægte sværvægter

Styrken ligger i roen

Siegmund Lesiak er aldrig alene på vejene: Uanset hvor han kører med sin lastbil, er politiet i nærheden, ud over det supportteam, der følger ham. Det bør ikke komme som nogen overraskelse.

› Læs mere

Løvernes Konge

Et portræt af en ekstraordinær entreprenør

Noël Essers har over 1400 køretøjer i sin vognpark. Han ruskede op i logistikmarkedet i hans eget land Belgien, leverer til så langt væk som Kina og Argentina og kører stadig racerløb som 73-årig.

› Læs mere

In er dem, der er med

En gang Truck-Grand-Prix, altid Truck-Grand-Prix

Medlemmerne af MAN Trucker’s World præsenterer sig: I 1983 var Norbert Krämer fra Rheinland-Pfalz for første på besøg hos Truck-Grand-Prix i Eifel og var begejstret for den særlige atmosfære fra første øjeblik.

› Læs mere

MAN med tre live

En MAN-liebhaver og hans veteran-lastbil

Mange chauffører fortryder at de ikke har reddet en af deres gamle lastbiler. Franz Bockheim gjorde det på den rigtige måde: Han forblev tro overfor sin MAN 15.230, som han købte da den var ny i 1966, og har brugt meget tid og kræfter på at sætte den i stand.

› Læs mere