Fra juleMAN’ens liv

 

Et eksklusivt indblik.

 

For at være helt ærlig, smuk som juletiden jo er, så stiller den os også overfor nogle udfordringer og det er jo lige præcis noget juleMAN’en ved noget om. I de seneste uger har MAN-trucken været meget undervejs for at få både børn og voksne i julestemning. Der har vores julemand en del at fortælle fra sin hverdagog har også taget nogle billeder med til jer:

 

“Som I nok kan forestille jer, har JuleMAN’en et travlt program. Det er frem for alt én ting der er nødvendig for at kunne gøre et godt arbejde: Lidenskab! Lidenskab for trucks og lidenskab for MAN. Derfor er det for mig ikke et arbejde, men i stedet et kald med en af de dejligste opgaver: At gøre mennesker glade.

 

Min mission begynder allerede før juletiden. MAN-juletrucken er meget populær. Der er mange, der gerne vil have besøg af den og selvfølgelig er der ingen, der skal lades i stikken. Der er ikke meget tid til forberedelse: en kontrolliste må være nok. Alt andet gøres ved learning by doing.

 

Hver dag besøger jeg op til ni sociale institutioner og deler gaver ud. Det er det øjeblik: De strålende øjne man ser på de mennesker vi gør glade med vores aktion, fra børnenes øjne til ledelsens øjne!

 

Selvfølgelig har jeg nogle engle til at hjælpe mig. Det kan end ikke juleMAN’en klare alene: Værkstedet med lærlingene, kollegerne der prøver, myndighederne for undtagelsesbevillingerne og de mange chauffører. Vi er et meget engageret hold og det er noget, der motiverer. Det er kun på den måde det bliver muligt at opfylde mission JuleMAN.”

 

 

Skriv et svar

twelve − 1 =

*